Julia Anastasia på Den Permanente

Foråret er kommet, solen skinner og fuglene synger igen. Det er bare med at komme ud og nyde det gode vejr, som Julia Anastasig og jeg gjorde 2. påskedag, hvor vi havde sat hinanden stævne på Den Permanente ved Risskov.

Her stod den på modelbilleder, hvor jeg skulle havde testet mit mobile flashanlæg og Julia var klar på et shoot. Det var hendes 3. gang foran kameraet og når hun er varmet op, så er hun en drøm at arbejde sammen med.

Mit mobile flashanlæg er et JINBEI Discovery DC-600, hvor flashhovedet kan levere 600ws, hvilket også er nødvendigt når man skal konkurrere med solen

Det blev til mange gode billeder sammen med smukke Julia og det er bestemt ikke sidste gang vi skal lave modelbilleder sammen. 

Hanne Bjerre i efterårsfarver

Her i lavsæsonen mht. bryllupper er der jo god tid til at få redigeret billeder fra forskellige hygge photoshoots.

Disse billeder er fra efterårets sidste model photoshoot med skønne Hanne Bjerre, som var en tur med i Skåde Skov syd for Århus, da der virkelig var knald på efterårsfarverne.

Hanne er en rigtig sød pige og supernem at arbejde sammen med. Og så er jeg ret vild med hendes røde hår, som står rigtig godt sammen med skovens efterårsfarver.

Modeshow på slottet

anders-dahl-140306-0001.jpg

I torsdags afholdt Holmenlund Brud & Fest endnu engang modeshow på Dronninglund Slot og vi var naturligvis med og dækkede aftenen med billeder og video, som senere bliver vist på Holmenlunds hjemmeside og Facebook side.

Som sædvanlig var det en superhyggelig aften, hvor de 80 gæster havde indledt aftenen med en 2-retters menu i slottets restaurant og senere blev præsenteret for årstidens flotte brudekjoler og festkjoler af en veloplagt konferencier; Byrådsmedlem Margit Chemnitz, mens Joakim Brader fra Magic Gruppen sørgede for de seneste hits undervejs.

Udover billeder optaget under vanskelige lysforhold blev det også lige til lidt reklame, så mon ikke der kommer et par bryllupper mere i ordrebogen i løbet af de næste par måneder :-)  

Back to basic

Efter et dejligt eventyr på 5-6 måneder med Stigaard & Dahl Photography I/S er det nu tid til at komme tilbage til det jeg virkelig brænder for: at fotografere skønne brudepar.

Så derfor er jeg nu tilbage i min egen hule i form af Anders Dahl Photography, hvor jeg fortsat vil betjene alle mine bryllupskunder, således alle allerede indgående aftaler naturligvis opfyldes professionelt, som altid. Og der er også plads til flere kunder i 2014, hvis I ikke allerede har booket jeres bryllupsfotograf.

Velkommen til :-)